- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #10514 üzenetére
Azóta visszaálltam Windows 8.1-re (legalábbis most ismerkedem vele, gyorsabb, mint a 7-es és ki lehet kapcsolni sok Metro-s marhaságot benne), de szívesen segítek, amiben tudok.
Egyébként csak annyi kellett a Stalkerek futtatásához, hogy a szoftverközpontból feltelepítettem a Wine alkalmazást.
Mountoltam, felcsatoltam a lemezeket és a Wine alkalmazással futtattam a setup.exe-t. A többit bemásolással ugyanúgy tettem, mint Windows alatt.A Wine mappája alapból rejtett a felhasználói mappádban. Miután láthatóvá tetted (.wine), belelépsz és ott láthatod, hogy Windowsos környezetet hozott létre C: meghajtóval, Programfájlokkal stb. Ugyanúgy megtalálod ott a játék mappáját is, mint Windowsban.
Az Ubuntun kívül a szintén Ubuntura épülő (és több lehetőség közül valamelyik normális asztali környezettel kiadott) Linux Mint disztribúciót és a Mageia 4-et tudom ajánlani.
A Linux Mint és a Mageia alapból már tartalmazza a szükséges zárt licencelésű mediakodekeket is, nem kell utólagosan telepíteni, mint az alap Ubuntuban, habár ott sem nagy szám, mert a szoftverközpontban egy kattintással installálható "Ubuntu restricted extras" néven.
A Mageia Linux .rpm alapú csomagokat kezel, míg az Ubuntu .deb csomagokat használ.
Linux Mintre és Ubuntura van a legtöbb telepíthető program, ha csak ezt a fent említett három Linux-kiadást hasonlítjuk össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CNC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest