- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
miklos3391 #3569 üzenetére
Bocs a feltetelezesert, de szerintem nem a dialog editorral nezted. De, ha pontosan tudod a szoveget, hogy mit kellene mondania a halott stalkernek, es ha esetleg tudod is a nevet(az ID-jat), akkor kuldd el privatban, en pedig megprobalom megcsinalni. Ha sikerul, keszitek rola videot, amiben elmagyarazom hogyan kell. Meg nagyobb segitseg lenne, ha a hulla elott keszitenel egy mentest, es elkuldod, mert tesztelni szeretnem azert. En meg nem kezdtem el, csak bele neztem, inkabb varok a javitasokra.
-
törölt tag
válasz
miklos3391 #3560 üzenetére
Az mindegy, h halott. A script parancs a lenyeg. Akar az egyik traderhez is beteheted. Pelda: a cop forumon az egyik sracnak pripiaty-ban halott volt rogovac a hutoben, ezert nem tudta folytatni a fo szalat. Ezert kirillov-hoz beallitottam a "loszert szeretnek kerni" szoveghez a megfelelo parancsot, es mar indult is quest. Bar a srac vegul nem probalta ki, vagy csak nem jelzett vissza, de nalam okes volt.
-
törölt tag
Udv Mindenkinek! Beragadt kuldetesekre van egy bonyolult megoldas, ha mar semmi nem segit. Ha sdk dialog editorral megnyitjuk a megfelelo szovegfajlt, es ott megkeressuk a feladat befejezesehez szukseges beszelgetest, akkor az azokhoz rendelt script parancsokat ideiglenesen egy aktalanos beszelgeteshez hozzairjuk es a jatekban lefojtatjuk, akkor mukodnie kell. cop alatt nekem mukodott.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dacia topic
- Spórolós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest