Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Weor

csendes tag

Én csak valami 1,5-2 éve tudtam meg, hogy létezik a Lost Alpha, de a képek és a videók, valamint a vezethető járművek egyből meggyőztek, hogy azonnal neki kell állnom. Az 1.4005-öt vittem végig az Extended pack-kel. Igaz, hogy a kisebb hibák mellett voltak olyan nagyobb hibák is benne (hogy az most az EP miatt jött elő, vagy az alapjátékban is benne volt-e, azt nem tudom), amik full felb*szták az agyamat és káromkodva zártam be olykor, de aztán pár óra után azt vettem észre magamon, hogy tolni akarom tovább :)

Van egy olyan atmoszférája, ami teljesen megfogott, plusz én kamázom a nagy, bejárható területeket is, a Foresten, meg a Country side-on simán elszöszmötöltem még plusz órákat, mikor már nem is nagyon volt dolgom arra. Nem emlékszem, hogy a SoC ennyire megfogott volna, mint a LA. Még a Clear Sky volt valami hasonlóan jó, csak abban meg nekem előjött egy elég komoly frakcióhiba a Szeméttelepnél olyan respawn-nal karöltve, hogy zokogva uninstalláltam a fenébe az egészet (ha esetleg tud valaki normális mod-ot hozzá, amivel végigvitte és nem voltak vele nagy gondok, az leírhatná, hogy melyik is volt az :))

Bejött az autókázás a telepakolható csomagtartóval és az sem volt gond, ha sokat kellett visszamenni valami miatt. Legfeljebb fizettem valamelyik figurának, hogy vigyen el, ha már nem volt türelmem visszakocsikázni. Szerintem a küldetések jók és viszonylag változatosak, a grafika is szép (a lombkoronákon átszűrődő napsugarak például elképesztőek lettek; gondolom ma már nem számít nagy durranásnak, de én alig játszom, nem tudhatom), a napszakok és az időjárás változásai is frankók.

A pályák is változatosak, van itt mindenből egy kicsi:
    - föld alatti bunkerek
    - bánya
    - hatalmas szeméttelep tele sugárzó járművel
    - vonatsínek roncsokkal
    - mocsaras vidék autóúttal
    - és hatalmas, tetszetős felszíni területek

és persze az elhagyatott falvak, meg a szellemváros hotellel, focipályával, no meg a jó öreg erőmű. Jók a fegyverek is, remekül fel lehet fejleszteni őket és tetszik, hogy elhasználódnak, csomó pozitív tulajdonsága van a játéknak, amit a választható orosz nyelv még jobban feldob.

Kétségtelen, hogy negatívból is akad pár és tökéletesen megértem azokat, akiknek ehhez nincs türelme, vagy rossz véleménnyel vannak a játékról; például az ajtóba beragadó csávó, akitől nem tudok kimenni, de megölni sem akarom, mert ugrik a küldetés, vagy az el nem induló animációk, mikor csak állnak a szereplők, mint lóf*sz a lakodalomban (vagy ha el is indul, összeakadnak a szereplők), a s*ggem alatt hirtelen felrobbanó autó, vagy amikor a semmi közepén sétálok és jön a kitörés, így esélyem sincs fedezékbe vonulni (ilyen csak 1x volt hál' Istennek), vagy a már elvégzett küldetések, amiket nem állít elvégzettre, esetleg a 150 méterről, esőben, egyetlen lövéssel nyomi pisztollyal fejen találó bandita és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy tök véletlenszerű, hogy melyik pályának melyik részén hagyhatsz ott cuccot, aztán vagy ott lesz, mikor visszamész, vagy nem... meg még ilyen és ehhez hasonló nyalánkságok.

De összességében a hibái ellenére nekem simán megérte "végigszenvedni", mert a hangulata mindenért kárpótol.

Új hozzászólás Aktív témák