- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Én is szerettem volna, hogy ha kicsit meghaladják a játékot, nem csak kibővítik, de ez lett, és így sem rossz, csak nem is jobb, hanem másabb. Például szerintem a fegyverek zavaróan gyorsan kopnak, elakadás után egy rántás helyett komplett tárcsere animáció mindig. Ha már a zseblámpa elemmel megy akkor a detektor és az éjjellátó miért nem (új verziókkal nem jétszottam lehet azóta azzal megy), cod-os bf-es azonnali gránáthajítást is hiányoltam, helyette biztos a táska aljáról túrja elő a gránátot, ha a pisztolyra váltás rohadt gyors lenne mint egy multis fps-ben még értelme is lehetett volna a pisztolyoknak, ésatöbbi. Amikor játszottam egy rakás ilyen dolog eszembe jutott, hogy hogyan lehetne modernebbé tenni a játékot, de valószínűleg a projekt célja nem ez volt, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő