Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nincs megállás akkuméretben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
Azt a kis "jótékony" hibát én is kihasználtam.
Én csak az alap verzióval játszottam, az újnál nem tudom mik a változások. Ha jól emlékszem, hiányoltam a hatalmas területeken nem volt rejtekhely ahova ilyen esetekben be lehetne spájzolni. Talán még plusz hátizsák sem volt, amit le lehetett volna rakni tárhelynek?
Az biztos, hogy egy modban sem hagyom hogy kiraboljanak, elvegyék a nehezen megszerzett cuccom. Egy szál gatyában és egy rozsdás pisztollyal jelenek meg, azt vihetik.cheatergs úgy látom hasonlóan oldjuk meg a dolgokat, könnyítjük meg a küldetéseket. Jó szántamból egy prédát sem hagyok ki. Egy fegyvert sem hagyok a földön, de a volt gazdájánál sem.
Én nem emlékszem hogy kocsival mentem volna a bányához. Nem ennél az útnál volt, hogy egy helikopter ontotta felülről az áldást?
Én ha tehetem kihagyom a gépjárművek használatát, inkább a sprintet választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Tesla topik
- Pendrive probléma
- Google Pixel topik
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest