Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhoness
újonc
Ahogy láttam, Cop és Coc platformra van szükség. Gondolom valami textúra javítás plusz esetleg pár fegyver.
Egész jól haladok az újrakezdéssel, arra gondoltam, hogy ha nagyon lassú lesz akkor vissza veszem kezdő szintre, de szerencsére nem kellett. Már jövök fel Strelok búvóhelyéről, és azt vettem észre, hogy mikor először jártam itt, volt lenn egy irányító és egy katona, akit “irányított”, De ezúttal egyikkel sem találkoztam, cserébe volt 2 katona legalul a “medencéknél”. Kellemes felüdülés, hogy nem csak máshol vannak ellenfelek, hanem más ellenfelek is vannak az újraindításnál. 👌👌👌
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest