Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchmittFire
csendes tag
Sajnos egy kicsit én is így érzek, eléggé üresek a mappok. countryside-on pl agyhalál. vagy a katonai raktáraknál. Még talán az zavar, hogy akkor is rossz a hírem ha rossz embereket ölök meg pl most a reputation-om bad mert nem tudom hány banditát, monolithost, zsoldost öltem meg, ha pedig plust akarok szerezni azt meg gyakorlatilag lehetetlen. pl elvállaltam és megcsináltam a tudósok összes szerezd meg ezt-azt küldijét de semmi emelkedés. meg duty-sok küldijei amik a főszálban vannak azokért sem kapok semmi plust.
de hát ez betudható annak hogy elég befejezetlen állapotban kellett kiadni. sztem 2-3 patch után fel lesznek töltve a helyszínek.
azonban még így sem tudok mérges lenni a játékra, egyszerűen imádom
aprópó valaki tud jó tippet honnan szerezhetnék stash infókat mert van egy két helyszín ahol különösen érdekel mit rejtettek el a ládákban pl countryside-on a hatalmas gödörben lévő kis szigeten a pottyantosban levő ládában mi lehet? (na meg hogy lehet odajutni
) meg forestben annak az elektromosságot szóró monolit féleségnek a tövében levő ládában mit dugtak el?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest