- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
' Tzs , #3418 üzenetére
Hehe, stalkerekben sosem árt bespájzolni, ki tudja mi fogad a következő sarkon..
Azért bírod úgy szuflával mert artifactok terén erősen rámentem arra, hogy olyanok legyenek használatban amelyek segítségével Strelok egy etiop távfutó képességeivel rendelkezik!
(#3419) sagajr78:
Kösz, akkor valószínüleg vissza fogok térni Yantarba az ominózus tudósokhoz, nagyon kiváncsi vagyok Forestre, dezoék pályadesignere nálam olyan kategóriába lépett akit pl. egy nagyobb játékfejlesztő cég helyében úgy hívnék meg állásinterjúra, hogy miután leülünk egymással szembe, elétolnám a szerződést és megmondanám, hogy írjon rá egy összeget amit jónak tart, majd akármi is szerepelne ott addig mennék liftel felfelé az üvegpalotában amíg valaki a fejesek közül alá nem írja/jóvá nem hagyja. Közben persze lezáratnám a komplexumot nehogy kisétáljon amíg ez zajlik!
Construction Yardon már jártam, sajnos elmulasztottam beszélni a Stalker vezetővel úgy rémlik.
Bízom benne, hogy miután kikecmergek a napfényre az ándörgránd után Pripetyben, még vissza tudok térni az említett helyszínekre, esetlegesen az underground kihagyásával/megkerülésével?!
(#3422) sagajr78:
Két napja elég nagy meglepetés ért Radaron, szokásos kora esti artifact vadászatra indultam, cirka 40méterről világított valami az aljnövényzetben, nem hittem a szememnek de egy olyat találtam amit traszmutációval lehet előállítani
, pedig addig a pillanatig azt hittem hogy ilyesmik nem teremnek bokor tövében! A nevére most hirtelen nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kézilabda topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest