Új hozzászólás Aktív témák
-
Béka86
csendes tag
Este is kéne lennie? Nálam mindig reggel kb. 6-8ig indul be bármelyik pályán. Ebben a gameben már semmi se biztos
-
Béka86
csendes tag
Köszi a linket! Még a mai nap folyamán kipróbálom!
Amúgy meg lehet h a dinamikus zene is mindenkinél egyéni gondokat produkál, pl. nálam a 4es patch után nagyon halk lett, hiába húztam le az effekt hangerőt 1/3-ra és hagytam a zenét maxon.
+ Sztem a távcső is bugos lesz, nekem AK74-re se ment fel, pedig orosz fajtákhoz van.
-
Béka86
csendes tag
Cső! Van egy kis gondom. Felraktam az 1.5.04es patchet. Újra elvittem a cordonhoz, ahol kapok egy küldetést h foglaljam el az átjárót a garbagehoz. Ez az előző patchel simán ment, most meg nem tudok átmenni a következő szintre, csak kiírja szokásos "move to another location" ablakot, de csak egy "yes" gomb van, ahogy rányomok hátrébb kerülök 2 métert és semmi. Ráadásul a PDA nem mutat semmi átjárót még vissza a mocsárhoz sem, szal teljesen eltűntek a kék nyilak. A többiek folyamatosan mennek át és elvéreznek kb. óránként jön egy task failed, csak én nem tudok tovább menni. Ilyen hibával találkoztatok már? Vagy csak meg kéne várnom vmi eseményt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged