Új hozzászólás Aktív témák
-
whisperity
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Mi az a Shift+Tab? Nekem nem csinál semmit.
Másik kódot kérni. Hol?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
ejj de kedves vagy vazze.
ez nem ész vagy nemész kérdése. tisztában voltam a dologgal akkor is mikor megvettem a ramjaimat de nem jelent problémát.
másrészről meg nincsen 64bites vistám.
adom a postacímemet és bátran küldhetsz nekem egyet! szívesen kipróbálom!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
ugye tisztában vagy vele hogy ezzel semmi újat nem mondtál számomra?
ha elolvasnád figyelmesen akkor értenéd hogy mire vagyok kíváncsi. -
remington2
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
A lehető legközelebb kell menni hozzá, az egyik detektor, amelyik pittyeg, már majdnem sípol ilyenkor, a másik csak egy pontot mutat (de legalább pontosan), és ha közel érsz hozzá, "kiugrik" az anomáliából a földre. Nem mindig adja ki, néha más irányból is meg kell próbálni, de általában elsőre működik.
-
remington2
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nem minden anomáliában vannak, viszont úgy tűnik (harmadik menetre), hogy fixen "beállítva" adják őket. A detektort fogni kell, csak azzal lehet előcsalni őket.
SPOILER, hol vannak belőlük:
Swamps, játék legeleje, amikor segíteni kell a toronynak, kb. félúton, kicsit bal kéz felé haladva van egy arti. Swamps, a kiégett farmnál az egyik kormos épületben, amely tele van burnerekkel. Szintén mocsarak, azt hiszem machine yard, mögötte a föld megnyílt, megint néhány burner (a térképen ÉNY-ra kell keresni, jól láthatók a pda-n is a fekete keresztek, ahol megnyílt a föld).
Cordon, vasút, kisiklott mozdony az alagútnál, mellette anomália, abban arti.
Garbage, a kordon irányából (délről) az úton haladva jobb kéznél van egy kicsi mocsár valamilyen mérgező felhővel, +1 arti.
Agroprom: a gyártelep egyik épületében, ahol rengeteg anomália van. Nem könnyű eltéveszteni, nincs sok ilyen arrafelé. Azt hiszem, mindkét szintjén van egy-egy cucc.
Agroprom megint: a pálya déli részén van egy kis "toldás" az SoC-hez képest, egy plusz átlépési ponttal, meg egy kis bázissal. Visszább tőlük van egy bokorcsoport egy rakat anomáliával, elvileg ott is van egy.
Yantar, a gyártelep, közvetlenül a bejárat mellett balra egy kis előtetős "biciklitároló" alatt van néhány elektro, ott is van egy. Ugyanitt jobbra, a hosszú épületben a kerítés melett (szintén elektro anomáliák).
Fejből ennyi ment, de neten biztosan van részletes guide hozzájuk. -
fdisk
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Akkor már ketten vunk kíváncsiak!
Hátha vki megszán minket,és kielégíti kíváncsiságunkat!
Sőt az is érdekel,h hol lehet a fejlesztésekhez szükséges pendriver-kat megtalálni?
Vki írta nekem,h a lila körrel jelölt un "rejtett" helyeken kell keresni.De én az összes ilyen megjelölt helyen kerestem,de alig találtam pár db-ot. -
Chrom
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Az a nagyobb testű kutya. Vérengző egy bestia. Erős a harapása, és nagyot tud ugrani.
Mindenkinek!
A másik... kicsit azt veszem észre, hogy akik itt fórumoznak sokan nem olvasnak vissza!!!
Arra kérném az emberkéket, hogy fölösleges kérdéseket ne tegyünk már fel, mert jópár oldallal előrébb meglett már válaszolva.
OLVASSATOK VISSZA PLZ!
Ja és tanuljatok már meg játszani a játékkal, mert nem igaz, hogy ennyire alapvető dolgokat nem értetek meg, mint pl a detektor használata, vagy pl fegyverek és ruhák javítása és feltúrbozása. -
konas
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
A pszeudodog az egy mutans kutya...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
horvathkrisz
üzenetére
legnehezebb fokozaton is ugyanolyan hülye... úgy mentem első 4 alkalommal neki a játéknak.
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nálam rendben van.
konas: Még ott kell lennie az 1. hsz-ban.

-
Madárpók
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
PM ment
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
mikor?hova?....nekem nemjött!

-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
tehát ezze larra célzol h teis igy csináltad és müxik rendesen?
-
Madárpók
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Akkor nemtom mi a szar van nálam, mert nekem ugyancsak nem tölti be őket, mondván hogy rossz a verzió. Neked milyen fixed van? Én a gcw-n találtam egy oroszt, te milyet használsz?
-
Madárpók
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
És a 04 es mentéseidet betölti? Vagy most kezdted és nincs olyanod?
-
Madárpók
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hogy érted a két patch-et? 1.5003+1.5004? Mert ha igen akkor másról beszélük, nekünk az 1.5005 ös patch-el vannak gondjaink.
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 2021(M1 Pro) 16GB RAM / 512GB SSD / 273 ciklus prémium gép!
- Apple MacBook Pro 16" 2021 (M1 Pro) 32GB RAM / 512GB SSD / 3456X2234 Retina XDR
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest