Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
válasz
Heavy D
üzenetére
Igen úgy értem persze, mivel az is befejezés. Nem?!
Szerintem nincs másik videóbejátszás. Vagyis eddig én nem találtam más befejezést.
Ha lenne, akkor nem lenne értelme már a SoC résznek... de szerintem ez egyértelmű!
ez_meg_emaz:
Olvassgass bele a SoC topikba ott minden le van írva róla. Ez egy MOD kiegészítés, mint ahogy azt proci985 is leírta. Nekem is Ő írta le.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Heavy D
üzenetére
igen, az a második befejezés.
OL 2.2 pedig megural. nem lépked ki, nem hal be, nem tojja magát össze az engine folyton, ki van egyensúlyozva, használhatóbb a faction wars, és legalább minden második pályán van egy teljesértékű trader (ok, kivéve agropomtól számítva, de pripatyba is beraktak egyet ami eléggé jó és fontos).
-
Etele1
csendes tag
válasz
Heavy D
üzenetére
Én találtam az Army Warehouse-ban. Mikor bementem a katonai elzárt részre, zombik randalíroztak minden felé csak az ojjektum DK-i részéből hallattszott némi fegyverropogás. Az épület mögött (ahol az első részben a főnök is és a kereskedő is volt) mögött van egy őrtorony. Na onnan lövöldözik egy muki...hol a zombikra hol rád. Tetszett,ahogy a két sniper célba vette egymást...szerencsére az én Vintar-om pontosabb volt, pedig egyszerre lőttünk.

-
Chrom
tag
válasz
Heavy D
üzenetére
Akkor van még 1... Ha azt a verziót játssza valaki, hogy a fosztogatókat nem támadta meg, és nem is került velük összetűzésbe, akkor szintén a szemételep azon részén a hangár hátuljában van lehetőség ilyen lövöldözésre. Mégpedig varjakat kell célbavenni és akár pénzbe is fogadni, hogy ki mennyit tud leszedni adott idő alatt. Egész jó móka, a megfelelő mennyiségű lőszer áll rendelkezésünkre.

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintetek érdemes leváltani az AKmat egy olyan zöldessárga fegyóra? Valami il86 a neve talán.