Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Üdv.
Hogyan kapod azt a küldit amelyikben megkapod a skeleton rucit? Beléptem a szabadsághoz de a főnök semmi küldit nem ad csak miután elmentem a szeméttelepre ott van 1-2 mellék feladat hogy védjem meg az átjárókat. aztán gondoltam megyek rambózni, elmentem a szolgálathoz kinyírtam majdnem mindenkit de semmi, a főnökük sincs sehol.:S
Ötleted? -
ez_meg_emaz
őstag
Hu köszi. Rengeteg tippet adtál. Ha lesz időm megprobálok 1-2-t. Pár hét és uj konfigom lesz szal ha nem a játékkal van a gond az csak nekem lesz jo. Akkor meg ugyis lesz uj hardver, friss xp. Csak elindul majd. Addig meg tudom nélkülözni. Rengeteg játék vár arra hogy végigvigyem.
Mondjuk most ez tetszett a legjobban, függetlenül attol hogy nem ez a legjobb game a most megjelentek közül. De hát csernobil az csernobil. Ez a téma mindig is izgatott.
Csodálom is hogy stalker elött nem csinált gamet belőle még senki. 
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csodálom is hogy stalker elött nem csinált gamet belőle még senki.