- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Üdv.
Hogyan kapod azt a küldit amelyikben megkapod a skeleton rucit? Beléptem a szabadsághoz de a főnök semmi küldit nem ad csak miután elmentem a szeméttelepre ott van 1-2 mellék feladat hogy védjem meg az átjárókat. aztán gondoltam megyek rambózni, elmentem a szolgálathoz kinyírtam majdnem mindenkit de semmi, a főnökük sincs sehol.:S
Ötleted? -
ez_meg_emaz
őstag
Hu köszi. Rengeteg tippet adtál. Ha lesz időm megprobálok 1-2-t. Pár hét és uj konfigom lesz szal ha nem a játékkal van a gond az csak nekem lesz jo. Akkor meg ugyis lesz uj hardver, friss xp. Csak elindul majd. Addig meg tudom nélkülözni. Rengeteg játék vár arra hogy végigvigyem.
Mondjuk most ez tetszett a legjobban, függetlenül attol hogy nem ez a legjobb game a most megjelentek közül. De hát csernobil az csernobil. Ez a téma mindig is izgatott.Csodálom is hogy stalker elött nem csinált gamet belőle még senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debian GNU/Linux
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő