- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ownz
csendes tag
válasz
thenew0ne #1259 üzenetére
Egyenlőre nincs semmi gond, Szemétdomb és a Sötétvölgy között járok. "Beszélj a helyőrség parancsnokával"
A Stalkerek bázisától pár méterre sikerült végre egy normális fegyvert találni egy hullánál (IL 86) viszont minden 3-4. tüzelésnél "töltsd újra mert beragadt a fegyver" Remélem erre is lesz valami javítás a szakinál, nem olcsóért. -
katt777
félisten
válasz
thenew0ne #1200 üzenetére
Isten hozott a klubban!
Ez a bug szinte mindenkinél előfordul, nálam a géptelem maradt úgy.
Töltényre nem tudok mit mondani, én mindenkit kinyírtam (a sajátjaimat csak hagytam), mindenkitől mindent összeszedtem, és amikor ilyen cuccolós feladatot kaptam, másodjára kiválasztottam, hogy elhoztam, amit kértél, és már meg is volt (még a 3 gránát is, de a 2 egészségcsomagnál azért szívtam a fogam, amikor pont annyi volt nálam, midőn kérték).
1 valami van, amit nem találok, és csak azt jelzi, kinek kéne vinni. De olyan is volt többször, hogy csak az adott tábor egy másik lakójától kellett elkérnem, az odaadta, én elvittem 50 m-re, és már meg is volt. Nem lineáris játék, gondolkodni, találgatni, próbálkozni kell.
-
katt777
félisten
válasz
thenew0ne #810 üzenetére
Nem kéne warezt reklámoznod.
Amúgy nálam eddig a 3870-nel full grafikával megy folyamatosan (Volumetric smoke-ot és Wet surfaces-t továbbra sem hagyja), max. 22FPS-re esik le, az elején tapasztalható FPS-zuhanás eltűnt. Pedig lényegében továbbra is csak 1 CPU dolgozik, sztem ez a grafika legnagyobb baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest