Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
thenew0ne
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Ingoványban van egy mellékküldetés, hogy a teherautónál el kell fogalani egy bizonyos helyet és meg kell védeni. Hát nálam agy bugos vagy nemtudom, de elfogalatam, megvédtem, de ugyanúgy megmaradt a küldi és nem lép azon tovább. Tovább nem támadja az ellenség és a barátok se jönnek oda. 2 halott Tiszta Égboltos van ott, aki nem tűnik el. Ha kinyírom az összes ellenséget a fentebbi bázison, akkor sem lép tovább, csak újraspawnol ott az ellenség. Vaalmi megoldás esetleg, vagy elég, ha én maradok ott egy kicsit tovább akkor őgy veszi, hogy megszereztük és meg is védtük?
Azon kívül hol találok az Ingovány(mocsár) pályán 5.45x39-es töltényt, amit szinte mindenkinek el kéne vinnem másodküldiként? A Géptelep résznél találtam, de az nem volt elég.
Csak úgy tudok vinni nekik, ha átlépek Kordonba?
Egyenlőre ennyi. A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak úgy tudok vinni nekik, ha átlépek Kordonba?