Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PeL

addikt

válasz #90933760 #5074 üzenetére

Jó azért ennyire ne vegyük komolyan a realitás részét :D Csak pl. a súlyhatárnak is van szerepe a játék élvezeti értékében, akár hiszitek akár nem. Tegyük fel hogy barangolsz valamerre és teleszedted magad mindenféle limlommal. Ekkor ugye el kell bandukolni valamelyik vendorhoz eladni a cuccost. Lehet hogy ezt tizedik alkalommal már nem szívesen teszi meg az ember, de eközben is jöhetnek váratlan események. Belefutsz egy mutáns hordába vagy egy random csoportosulásba olyan frakcióból aki ártalmas az egészségre. Vagy esetleg ami velem is szokott történni: Futás közben a céltől nem messze belelépek egy anomáliába ami megöl és kezdhetem elölről a futkorászást :DDD Máris nem ugyanaz a monotonitás mert mindig jöhet váratlan dolog :) Számomra ez nem frusztráció vagy monotonitás hanem egy plusz faktor ami növeli a játékidőt és a beleélést :) De tudom hogy nem vagyunk egyformák. De ha már a Zóna azt hirdeti magáról hogy mennyire könyörtelen és mennyire nehéz ott az élet akkor már be is tartom a szabályokat hogy ezt a játék át is tudja adni számomra és nem keresem a kiskapukat hogy megkönnyítsem így vagy úgy a magam dolgait. Szeretem a kihívásokat :K

És persze ezután továbbra is azt mondom hogy mindenki úgy játszik ahogy akar, nem azért írtam le a szempontomat hogy térítsem az embereket. :)

Új hozzászólás Aktív témák