- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
#90933760 #5074 üzenetére
Jó azért ennyire ne vegyük komolyan a realitás részét
Csak pl. a súlyhatárnak is van szerepe a játék élvezeti értékében, akár hiszitek akár nem. Tegyük fel hogy barangolsz valamerre és teleszedted magad mindenféle limlommal. Ekkor ugye el kell bandukolni valamelyik vendorhoz eladni a cuccost. Lehet hogy ezt tizedik alkalommal már nem szívesen teszi meg az ember, de eközben is jöhetnek váratlan események. Belefutsz egy mutáns hordába vagy egy random csoportosulásba olyan frakcióból aki ártalmas az egészségre. Vagy esetleg ami velem is szokott történni: Futás közben a céltől nem messze belelépek egy anomáliába ami megöl és kezdhetem elölről a futkorászást
Máris nem ugyanaz a monotonitás mert mindig jöhet váratlan dolog
Számomra ez nem frusztráció vagy monotonitás hanem egy plusz faktor ami növeli a játékidőt és a beleélést
De tudom hogy nem vagyunk egyformák. De ha már a Zóna azt hirdeti magáról hogy mennyire könyörtelen és mennyire nehéz ott az élet akkor már be is tartom a szabályokat hogy ezt a játék át is tudja adni számomra és nem keresem a kiskapukat hogy megkönnyítsem így vagy úgy a magam dolgait. Szeretem a kihívásokat
És persze ezután továbbra is azt mondom hogy mindenki úgy játszik ahogy akar, nem azért írtam le a szempontomat hogy térítsem az embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő