Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Nem olyan nagy szám az a 4850, na, de nem a CS miatt fogom lecserélni, sem a CoP miatt, hál'istennek. Egyszer sem szaggatott be egyik sem, mire meg meglesz a jófajta full HD monitor, más kártya fog duruzsolni a gépben.

Itt a lista:
<LI itxtvisited="1">Added MSAA for alpha-tested objects ("alpha-to-coverage" for DX10.0, custom "alpha-to-coverage" for DX10.1 for better performance, native DX10.1 implementation for better quality).<LI itxtvisited="1">Added new quality level for sun-shadows (ultra) for better picture quality.
<LI itxtvisited="1">Added new min/max shadowmap technique (which takes advantage of DX10.1 when available) allows to speed up high quality sunshafts rendering for top video boards and high resolutions.
Olvastam valami nedves felületekről is, nem tudom, ez dx9-nél is így van-e, nálam annyit tesz, hogy eső esetén a falakról, hordókról stb. folyik lefelé a víz. Gondolom ez lehet az, de a Timeshift, meg főleg a Bioshock dx9-ben is jobbat tudott ettől.
CS-re visszatérve: a Garbage-ban vagyok, és már a Cordon-nál sem értettem, mi alapján kapom a mellékküldetéseket. Az egy dolog, hogy mikor friendly-vé válik a csapat, megered a nyelvük és adnak 1-2 kivételes küldetést, de miért van az, hogy találomra 20 emberen 50x végigmenve kapok 1-2 hevenyészett küldetést, amit addig nem, amúgy meg a bőszen integető, kiemelt katonák elsőre is azt mondják rájuk bökve, hogy nem tudok segíteni nekik. Közben 3 flash drive-om is van, mégsem kell egyik szerelőnek sem. A játék ilyen nyomi, vagy szar a mod?
Új hozzászólás Aktív témák

- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi