Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2
üzenetére
én addig csak egyszer vittem el (ld proci985 vs fatal crash ep1-4), de strelokot jó célzással már az első végigfutás végére psyvédelem nélkülivé lehet tenni. és akkor várjunk... felmerült bennem, hogy itt lehet váltani kellett volna mesterlövészre (egy Vintar volt is nálam), dehát aszonta az arc, úgyis megdeglik. miután red forest elején is háromszor fejbelőttem, úgy döntöttem, tök mind1 mit csinálok ezután (csak nehogy fatal crash ep5 legyen). van még némi teleportos rész is, de mivel forced FT2000 kerül a kezedbe minden teleport után, ami lényegesen gyengébb az addigra maxratolt Grozához képest... szóval jah.
katt777: 3870el is voltak bőven grafikai glitchek. jelen esetben kicsit elfogult vagyok azügyben, hogy talán nem az ATI driveríróinak kéne mentenie a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest