- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
remington2 #1114 üzenetére
Hán én most tűnődöm, miért vacakolok vele. Csak mászkálok a küldetések után, aztán vissza a bázisra, északkeletre a géptelepet visszafoglaltam, de üresen is piros marad, mert csak akkor az enyém, ha társak is vannak velem, viszont az összes társ ácsorog a táborokban, hogy majd segíteniük kell valakinek. A teleptől fölfelé induló úton ott táborozik néhány Yul Brunner a Futureworld-ből (de még annyira sem sebződnek), 1x sikerült kiirtanom őket, de minden lövedékem elfogyott, meg alig éltem. Na mondom, +1x, hiba volt. Azóta nem jön össze. Pedig már rucit, fegyvert is fejlesztettem. Uncsi ez a mászkálósdi, hogy társak nem jönnek (parancsra sem), banditák meg jószerivel legyőzhetetlenek.
Eagl3: Rég van már magyarítás hozzá, ha nem érted angolul.
Superman: Mégis használod még?
Brent: Egyszerűen jobb vagy, mint a játék, ezért az feladja...
Győztél. Ez megint olyan, amit a készítők nem feltételeztek (haverom stratégiákban fut egyfolytában ilyen bugokba), így le sem kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest