Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
remington2
üzenetére
Hán én most tűnődöm, miért vacakolok vele. Csak mászkálok a küldetések után, aztán vissza a bázisra, északkeletre a géptelepet visszafoglaltam, de üresen is piros marad, mert csak akkor az enyém, ha társak is vannak velem, viszont az összes társ ácsorog a táborokban, hogy majd segíteniük kell valakinek. A teleptől fölfelé induló úton ott táborozik néhány Yul Brunner a Futureworld-ből (de még annyira sem sebződnek), 1x sikerült kiirtanom őket, de minden lövedékem elfogyott, meg alig éltem. Na mondom, +1x, hiba volt. Azóta nem jön össze. Pedig már rucit, fegyvert is fejlesztettem. Uncsi ez a mászkálósdi, hogy társak nem jönnek (parancsra sem), banditák meg jószerivel legyőzhetetlenek.
Eagl3: Rég van már magyarítás hozzá, ha nem érted angolul.
Superman: Mégis használod még?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Brent: Egyszerűen jobb vagy, mint a játék, ezért az feladja...
Győztél. Ez megint olyan, amit a készítők nem feltételeztek (haverom stratégiákban fut egyfolytában ilyen bugokba), így le sem kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Győztél. Ez megint olyan, amit a készítők nem feltételeztek (haverom stratégiákban fut egyfolytában ilyen bugokba), így le sem kezeli.