- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
jó hogy szólsz. nagyon érik, hogy x64re váltok, mert a 32 bit kezd kevés lenni, aztán mégiscsak +800 mega ram lehet számítana. a memória meg még mindig olcsó (csak látnék valahol occsóér geil BD 800 2x2es kitet)
mondjuk ha meg 32 biten nem indul, nem tudom hogyan indították el 4870 x2vel... 2 giga rendszermem szvsz egy picit kevéske, többet meg nem láthat...na szóval van a full dynamic és a full dynamic dx10 módja. utóbbi kell neked. viszont amíg nem indítod újra, addig nem lehet aktivizálni a volumetric/wet opciókat, ezért is hittem, hogy nem megy. miután kiléptél és újraindítottad, utánna már bejelölhetőek, de nálam 3870el teleszemetelte a képet effektezés helyett. de ottvan, és megy, bár kicsit problémásan.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mondjuk ha meg 32 biten nem indul, nem tudom hogyan indították el 4870 x2vel... 2 giga rendszermem szvsz egy picit kevéske, többet meg nem láthat...