- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Superman #812 üzenetére
Rohadjon meg mindenki, aki vírust (StarForce) / kémprogramot (Steam) tesz a játékokra (hja, védelem, csak valahogy engem nem véd). Ezért nem használok steam-et, és ezért az első dolgom nodvd fixet keresni minden megvásárolt játékhoz. Nekem az én pénzemért senki ne basztassa a gépemet sem hard-, sem szoftveresen. Az adataim ellopásáról már nem is szólva, mert ha nem akarnának bármit ellopni (steam), vagy felhasználni a gépem erőforrásait jól (persze nem nekem) fizetett bérszámítások elvégzéséhez, nem kellene netre csatlakoznom. Kocsog adathalászok, és még nekem kéne ezért fizetnem.
Nálam annyi bug volt most a kerítések, és az üres helyet tartalmazó objektumok átlőhetetlensége, ill. a falak sarkainak átlőhetősége után, hogy a fizetségnek kapott zsákmánynak csak hűlt helye volt, a sugárzástól meg kipurcantam, amíg keresgéltem.
Egyébként normális küldetések csak azután jönnek, ha kipucoltuk a lázadókat a területről? Mert 1 helyen még vannak, de oda nem jöttek a társak, egyedül meg jobbnak láttam lelépni. Most mondjuk arra fut egy csapat, csatlakozom hozzájuk.
Nekem 10% VGA OC elég volt, hogy elmúljanak a nagy visszaesések. A hirtelen esés amúgy ritka, lassul-gyorsul. Persze ez ATI kártya, és 1 magos. Azért ciki a GX2-nek, hogy nem viszi rendesen 1680-ban, és tuti nem vagy CPU limites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest