- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
A helyszínek listája megvan és ott is lehet ugrálni, de ha átlapozol a másik oldalra, ott van egy kifejezetten Teleport almenü. Annak viszont üres a listája, de fel tudsz bele venni tetszőleges pontokat és később oda ugrani.
Megj: A nem SeregA-Lus verzióval eljutottam Yantarba, de ott meg bekövetkezett egy olyan hiba, amit még a CS nagyon korai állapotában riportoltak a GSC-nek: egy nem definiált sqad-ot telepített a bunker köré. Aztán 4-5 betöltés kisérlet után sikerült tovább mennem.
Lehet, hogy még csiszolniuk kellene, vagy csak az én környezetemet nem szereti (w8.1 64 bit).Mindegy, ha hibát találtok a fordításban, jelezzétek, én meg megnézem azt az SGM modot, amit Shield talált.
Elvileg a CS alapjáték, plusz 73 új feladat, s frakcióháború kiterjesztve, sok új karakter, fegyverek, tárgyak, némelyike benne ehet ebben a Változás Ideje modban is.Arra mindenképp kiváncsi vagyok, ha valaki Borongósban felveszi a "szállíts a Csaposnak kajacsomagot" feladatot, az hogy megy ebben a modban. A szöveg szerint meg kell várni Szidorovics futárát, tőle átvenni a csomagot majd azzal tovább menni, de sehol egy jel arra, hogy hol kéne a futárral találkozni. Ezek a marhák meg körbetelepítették aknákkal a tanyájukat, be még csak bejutottam, de ki már nem sikerült. Lehet, hogy valamelyik detektor majd segít megtalálni az aknákat, de így elég frusztráló a dolog. Még arra vonalra is raktak aknát közben, ahol bementem. Lehet, hogy nem kellett volna ott aludni...
Amúgy a frakcióháborút ebben is kibővítették. Amíg a Szeméttelepen (vagy Agrorpomban) nem vállaltam fel banditák kifüstölését, addig nem volt semmi ilyen, de azóta akárhova bemegyek, ha van ott bandita csapat, jön a feladat, hogy el kéne intézni őket. Pedig nem álltam be sztalkernek...
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest