Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Superman #1280 üzenetére
én szeretm a Crysis-t is meg a Stalkert is, ezen kívül más fps nagyon be sem jön, inkább stratégiával szoktam játszani. Szóval tényleg nem vagyok elfogult egyik oldalra sem: a Crysis annyira nem ér story-ban, atmoszférában, ötletekben a Stalker nyomába, mint amennyire a Stalker grafikában a a Crysis nyomába, kár, hogy nem született a kettő ötvözetéből egy játék, ami az előnyös tulajdonságokat egyesíti. Szvsz azt nem lehet letagadni, hogy a CS esetében valamit nagyon elszúrtak a készítők, de remélhetőleg idővel majd javítják, illetve modokkal vissza lehet tenni a kivagdosott részeket, elemeket, és akkor egy jó játékot fogunk kapni, úgy körülbelül jövő tavaszra.
mod: azért kiváncsi elnnék egy érvelésre hogy miért is múlja felül a a Crysist fizikai számításokban a GRAW2? Physix-en kívül mi az ami nincs benne és a másikban van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest