- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Iginotus
addikt
Na jól el is akadtam a mocsárba küldött a mineswepeer aknakereső küldetés. Még csak most kéne egy emittert vinni a mocsár bal felső részéhez, de nem lehet oda eljutni. Van egy kapu ami zárva van illetve a térkép állja az utamat. Kéne egy kicsit help
Megtaláltam van egy kicsi rés a térképen jelzi szürke pöttyel, ha végigmész jobbra a kerítés mellet. Kemény
Ott át lehet ugrani a bozótosban.
Na ez a szívás még így sem lehet odáig eljutni.. Itten valami furfang van
-
Iginotus
addikt
hát sgm 2.2 és rövid távra igen van de térképről-térképre még nincs. Még csak nemrég szabadítottam fel a módosító/javító ürgét. Szóval nagyon az elején vagyok a küldiknek.
Csak épp aknakeresöt gyártok és folyton ingázok a mocsár és az első pálya közt, és már lerohad a lábam a futásban -
Iginotus
addikt
-
-
Iginotus
addikt
Hum ez jó, viszont 3 tonna fegyvert halmoztam már fel ládákban elszorva a pályán azokat cipelem vissza mindig, hátha egyszer el tudom adni, mert így nincs pénzem jobb cuccokat fejlesztgetni
De akkor ez zsákutca. El kell jutni zatonba és csak azután tudom eladni ez pehh.Ja igen lehet hogy kibaszott drága, csak így irreális mert farolhatsz napestig kilóghat a nyelved, ha nem tudod eladni senkinek sem a puskákat b@szhatod.
A mostani pénzforrásod meg a löszerek eladása ami amúgy is kell kinyírni egy táborban 20+ zsoldost... Egyetlen jó a dologban hogy rengeteg gránátot dobálnak az ellenfelek, amivel hamar ki tudsz irtani egy egész tábortCsak nekem tűnik sokkal erősebbnek a gránát mint a sima COP-ban vagy tényleg sokkal sokkal erőseb?
-
Iginotus
addikt
SGM ben csak fel kell venni őket nem kell odaadni a szerelőknek? Vagy itt is oda kell adni és mindegyiknek kell keresni? (Még én sem találtam meg a szerszámokat))
Egyébként veterán nehézség miatt ilyen kibaszott drága egy módosítás itt vagy csak mert sgm?
Ja igen és már a mocsárban vagyok de még sehol sem tudtam eladni a fegyvereket még a nagyon jó állapotuakat sem.. azokat hol lehet eladni? Illetve ki veszi meg őket? (COP ban a csillagos stalker is megvette it meg a boltos sem.) -
Iginotus
addikt
válasz
dodopek #5186 üzenetére
Végigvittem nem tetszett a vége
Nu akkor most újrakezdem veteránon, és hogy csináljam? Tegyem fel ezt az sgm 2.0 át és magyarítását és ezek mennek az atmosfehrel meg a absulute packokal együtt?A régi elmentések gondolom nem használhatóak az új moddal.
Ja igen egy működő linket tudsz adni sgm modhoz? Nem baj ha angol. -
Iginotus
addikt
Ha végigtoltam a COP alap gamet és van még kedvem vele játszani, milyen modot tegyek fel ami questeket meg esetleg egy kicsi storryit ad még?
-
Iginotus
addikt
Van olyan "mod" ami az éjjeltóval is jól látható a detektorok kijelzője?
-
Iginotus
addikt
Nu megvan az üzenet mivel sokadjára csinálja igy beirom megint.
hide_from_fallout_red_message_caption
Ezt írja ki 2 szer egymás után és kifagy az x16 engine. Magyaritás lehet?
A szar az, hogy elkezdem kinyírni a kimérát és behal minden alkalommal mert pont akkor jönne a pszi vihar vazze idegesít -
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus #5141 üzenetére
Megtaláltam, szerszám kell a javito szakinak és akkor az tudja upgradelni, hogy többet is tudjak bele tenni. Egyébként ez az armorom van jelenleg:
CS-3a body armour -
Iginotus
addikt
válasz
morbias2 #5138 üzenetére
Hát az nem tudom nekem ilyen modok nincsenek fent az atmosfhere fentvan az süti
Szóval ennyire hülye kérdés volt az előbbi? Hogy az övemen tárolható tárgyak képződmények mennyiségét mivel tudom befolyásolni? Jelenleg erősebb páncélom van és kevesebb hely van képződménynek mint egy normál páncélon
-
Iginotus
addikt
COP ban hogy lehet több helyet csinálni az övre?
Rendeltem egy uj páncélt és ezen csak egy öv van... első sorban az fejlesztésekkel nem lett helyemMegen kifagyott de most vihar után próbáltam printscreent csinálni erre
"Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
Function : CUIXmlInit::InitStatic
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
Line : 156
Description : XML node not found
Argument 0 : atm_indik_rad_green_16
Argument 1 : ui\ui_custom_msgs.xml
"ezt tette vágólapra hát beszarok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest