Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Hum ez jó, viszont 3 tonna fegyvert halmoztam már fel ládákban elszorva a pályán azokat cipelem vissza mindig, hátha egyszer el tudom adni, mert így nincs pénzem jobb cuccokat fejlesztgetni

De akkor ez zsákutca. El kell jutni zatonba és csak azután tudom eladni ez pehh.Ja igen lehet hogy kibaszott drága, csak így irreális mert farolhatsz napestig kilóghat a nyelved, ha nem tudod eladni senkinek sem a puskákat b@szhatod.
A mostani pénzforrásod meg a löszerek eladása ami amúgy is kell kinyírni egy táborban 20+ zsoldost... Egyetlen jó a dologban hogy rengeteg gránátot dobálnak az ellenfelek, amivel hamar ki tudsz irtani egy egész tábort
Csak nekem tűnik sokkal erősebbnek a gránát mint a sima COP-ban vagy tényleg sokkal sokkal erőseb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Macska topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kutya topik
- BMW topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Playstation 5 + 1 kontroller
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield