Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
"kétszer kértem olyan szerszám készletet amit már oda adtam neki, lehet az volt a baj"
attól nem fog fagyni, max lesz egy szerszámkészleted, amit hurcolhatsz magaddal végig. a szerelőnek odaadni nem tudod, eldobni nem lehet....de ugyanez van akkor is, ha pripjatyban találsz olyan szerszámot, amit már odaadtál a szerelőknrk, a játék végéig cipeled magaddal.
valószínűbb, hogy rosszul írtad be, én a magyarítás fájljaiban szoktam megkeresni total commanderrel, mit kell beírni.
"jó pár órát el lehet keresgélni, aztán nem biztos tényleg meg találja az ember amit keres...."
igen, sokat lehet keresgélni, gyakran még a térképeken jelölt helyeken sincs meg, amit keresel. szerszámok esetében érdemes bagolytól infót venni, előtte quicksave, megveszed az infót, visszatöltöd a korábbi mentést.
-
Aarpok
őstag
Akkor az már nem zatonban lesz
Ezeken a területen (zaton,jupiter,) 2 db szerszámkészlet található.Pripyat kivétel ott 4 db van mert a katonai szerelőnek csak ott vannak.Más : az új módban lassan szavazást kell kiírni a szerszámok helyére,mert szinte mindenki más helyet jelöl meg.Igaz most 3 - man a vaserdő környékére szavaztak.Kíváncsi leszek hogy hol akadok rájuk,ha egyátalán rájuk lelek.
-
rétisün
veterán
itt vannak térképek, elég sok minden rajta van.....
(#12956) Dhampir: stalkereknél még sose láttam, csak kereskedőktöl tudtam venni. van 60, 90, 120 másodperces.
-
PeL
addikt
http://www.mediafire.com/?szzanlab86kapyr
Dodo & Dhampir:

-
frame>24
addikt
Én voltam ott magamtól is, az Oasis-os küldi felvétele előtt! Mindig visszalök egy adott helyre valami "mágia".
Most a video alapján látom, hogy mit kell tenni, de MÉGIS, hogy a halálba kellett volna ebből egy mezei játékosnak rájönni, hogy 6x kell szaladgálni a csillagok alatt, hogy beengedjen az artifactos terembe?!! Vagy elmondja valaki az NPC-k közül, ha eleget faggatod??
Óbasszus! Dráma.

DE AMÚGY jó a játék tényleg, a többi küldetés eddig ment, Pripyat-ba értem át épp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HyperX Pulsefire Dart (Dongle nincs csak kábel) Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(szerszám, strelok levele, hiányzó dokumentumok) de sose fagyott, valószínűleg, ahogy Physicist03 is írja, rossszul írtad be, mi kellene.
Ja és csak a durva munkához való szerszámok vannak a modban.
Ezeken a területen (zaton,jupiter,) 2 db szerszámkészlet található.Pripyat kivétel ott 4 db van mert a katonai szerelőnek csak ott vannak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

shield