- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dodopek
addikt
Igen, biztos bug.Én is hiába mentem a megadott időben,nem volt kifizetés.Mondta, hogy lehetőségem van kivenni, de ahhoz kell lenni nálam az összeg 10%ának.(Gondoltam simán elmehetne magyar bankárnak is,annyi akadályt görget a kivét elé
). De hiába volt meg a 10%,nem engedte kivenni...
-
PeL
addikt
Ki lehet venni, nekem is keresnem kellett de ott van valahol ha 20:00 és 20:45 között mész oda akkor megjelenik a kifizetés valamelyik menüben. Legalábbis meg kell jelennie. A random pénzeltűnéssel még nem találkoztam, lehet egy anomália kirántotta a zsebedből
Vagy esetleg lehet van egy olyan rejtett fícsörje a játéknak ha pl. szabad ég alatt alszol akkor kizsebelhetnek vagy ilyesmi. A nem nyíló ajtóval én eddig csak a 2.0-ban találkoztam, a Skadovsk fő ajtaja nem akart kinyílni egyszer, egy reload után már működött...
-
PeL
addikt
Tényleg fura, nálam minden ékezetes magyar betű látszik ahogyan kell, nem értem mi lehet a gond. Egyedül az AtmosFear-nél volt ez, mikor a beállításokat megváltoztattam és kidobta az ablakot hogy a beállítások módosítva, de az AtmosFear menüjében is minden ékezetes betű megvan...
-
-
PeL
addikt
Ja értelek. Nem játszottam magyarosítással megmondom őszintén, de elkezdtem most vele ha már megcsináltam, majd átnézem aztán ha le tudom fordítani majd csinálok egy frissítést
Már most találtam egy benne felejtett angol mondatot :S Úgyhogy frissítés majd tuti lesz előbb utóbb részemről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest