-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
passz...az alapjátékot már elég régen fejeztem be, nem emlékszem
a modokkal meg még nem értem al addig, hogy azt megtudjam, pedig újrakezdtem párszor
de tuti marad valaki (talán garik) aki vissza tud vinni, vagy az alagúton vissza lehet menni. ha moddal játszod, akkor lesz is olyan küldi, amiben vissza kell menni.(#11120) Dhampir: (#11120) Asrock Z68 Pro, Intel i5 2500k, 2x2 GB Corsair 1600 MHz, Sapphire HD 6870, win7 64 bit, másik gépen (dell 5720) win8 64 bit
-
törölt tag
Csak akkor lesz ott Garik és tudsz visszamenni, ha megölöd a Monolith vezetőt a tetőn és a leeső fegyverét felszeded majd megmutatod a hadnagynak a Mosodában.
Egyébként ha fent vagy a tetőn ő meg feletted akkor a keze kilóg, de nem lát téged. Elkezded lőni a kezét, meg se fog mozdulni, de ~10 mesterlövész lövés után meghal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged