- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Nem lehet hogy összekevered az MG-36-al?
Szerintem az alapjátékban a PKM-en kívűl nincs fegyver amibe 100 lőszer menne.
(#9563) Aarpok
Az AK74 tactic-al én nagyon jól elvoltam, alapon sem rossz, fejlesztve meg csak az extrém fegyók jobbak nála.
Az SGM1.7-ben levő AEK973-ast és a FN-F2000 Hurrikán-t itt (a 2.2-ben) nem találtam, a 971-es nem egy nagy zsibbadás. A vége felé lett nagy kedvencem a CRC74 Tornadó. Sima AK lőszer , 102-es tár, 108-as sebzés 150-es lőtáv, egész jó pontosság, csak nem felfele hanem lefele rúg vissza.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
A FAL Paratrooperbe csak 20 loszer jar, legalabbis abba a valtozatba, amelyet veletlenul talaltam egy valamilyen hullan (talan az erdogazdasag kuldi, vagy pedig a furesztelepes banditak, akiket fennebb emlitettem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux Mint
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield