- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobil flották
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #8972 üzenetére
én egyszer 5-6 gránáttal, egyszer 3 sniper fejlövéssel, legutóbb meg a cementgyár melletti leomlott híd alatt található fegyverrel (talán két tár összesen, meg is lepődtem az előzőek után) tettem ártalmatlanná, szóval azért tuti nem halhatatlan.
még korábban én is magánakcióban pucoltam ki az erdőgazdaságot, akkor is sikerült kicsinálnom, de már nem emlékszem, mivel
én a vaserdőben az alfa csapat kapitányával voltam így, 25 sniper fejbelövés se zavarta, végül visszamentem rpg-vel, na az lefektette
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #8972 üzenetére
Küldetést felvetted a Szkadovszkon hozzá? Amúgy meg fejbe küggyed' azt nem szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest