Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Armoros ellenfél ellen amúgy sem sokat ér a sörét, páncéltörő lövedék kell. Amúgy ENOT-ban el is tudnak vérezni az ellenfelek, volt hogy belelőttem egybe, elkolbászolt valamerre aztán utána azt látom hogy eldobja a fegyvert és legörnyed a földre, pár másodperc múlva meg meg is halt.
-
rétisün
veterán
zatonban vannak először. ott kapsz egy küldit (a szkadovszkon, bagoly boltja mellett lesz egy fickó), hogy beszélj az alphásokkal, persze nem tárgyalóképesek

utána már bárhol, bármikor felbukkanhatnak.aztán az is lehet, hogy nekem azért nem voltak ez előtt a küldi előtt, mert a gyenge felszereltségem miatt kikapcsoltam 'őket' a játék elején
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Warhammer 40.000
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield