Hirdetés
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Armoros ellenfél ellen amúgy sem sokat ér a sörét, páncéltörő lövedék kell. Amúgy ENOT-ban el is tudnak vérezni az ellenfelek, volt hogy belelőttem egybe, elkolbászolt valamerre aztán utána azt látom hogy eldobja a fegyvert és legörnyed a földre, pár másodperc múlva meg meg is halt.
-
rétisün
veterán
zatonban vannak először. ott kapsz egy küldit (a szkadovszkon, bagoly boltja mellett lesz egy fickó), hogy beszélj az alphásokkal, persze nem tárgyalóképesek

utána már bárhol, bármikor felbukkanhatnak.aztán az is lehet, hogy nekem azért nem voltak ez előtt a küldi előtt, mert a gyenge felszereltségem miatt kikapcsoltam 'őket' a játék elején
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Epson nyomtatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield