Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hali!
Tegnap csak nem hagyott nyugodni ez a napsütés téma
, így az Enot-ra megpróbáltam ráerőszakolni az Atmosfear 3-at sajnos sikertelenül, új játék indításakor is kifagy. Most mentem át a mocsárba, szerencsére ott már jobb a helyzet. Amúgy fentebb vettem a világosságot a játékban, igazatok volt az is sokat segített.Nektek szokott olyan lenne hogy meg megakad 1sec-re a játék, illetve bevillan valami fehér háttér? Sajnos egy ilyen beakadásnál ki is fagyott az egész.
Amúgy nagyon tetszik az Enot, jók a fegyverek, kidolgozottabbak a textúráik és ami nem utolsó, jó pontosak. Valamint nagyon jó hogy van gránátvető már az elején, szépen lehet valami aprítani.
Viszont van 1-2 god mode on bandita, akibe a Saiga-val testközelből belenyomtam egy tárat és nem halt meg, ennyit meg egy vaddisznó sem bír ki
.Az Alpha csapatokkal hol fogok először találkozni és azon kívül hogy 1km fejbe lőnek miről ismerem fel őket?

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, így az Enot-ra megpróbáltam ráerőszakolni az Atmosfear 3-at sajnos sikertelenül, új játék indításakor is kifagy. Most mentem át a mocsárba, szerencsére ott már jobb a helyzet. Amúgy fentebb vettem a világosságot a játékban, igazatok volt az is sokat segített.
.
shield