-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Dr. Akula #3868 üzenetére
"A wikia szerint nem:[..]"
Engem nem érdekel a Stalker Wikia! A saját tapasztalatomat ismertettem. S egyáltalán nem mondtam, hogy csak a "PSO-1 scope" esetében jelentkezik a fent említett hiba.
Az összes éjjellátó és piros távcső, mind a SUSAT, mind a PSO-1 típusból, mind fegyverre szerelve, mind önállóan bármelyik privát ládába betéve egy idő után sima "kék" távcsővé változik.
"Ha valódi hangompítóssal (Vintar félék) lősz messziről, akkor nem szokott feltűnni az ellenségnek hogy hullanak a haverjai. [..]"
Mégegyszer elmondom, mert úgy látom, nem érted. Nem holmi programozói bug-okat, félmegoldásokat keresek, hanem olyan megvalósítást, mint amit a már korábban említett játékokban alkalmaztak.
De említhetem még a "Splinter Cell" és "Metal Gear Solid" című klasszikusokat is.
Egy komplett bázis, vagy terület kézzel, késsel, hangtompítós pisztollyal, vagy H&K 45-össel való kiiktatása, a hatástalanított ellenfelek eltüntetése, elrejtése....ez a "csendes kommandózás", amit nagyon hiányolok ebből a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Terminator 2D: NO FATE - Amit a játéktól várhatunk
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED CFW + Extra Joy-Con + Extra Dokkoló + Hordtáska + Metroid Dread
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest