Hirdetés
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin
üzenetére
Az ilyen tobbfele panceltipusbol osszerakott modellhez nem ertek, sztem nem is lattam idaig.
Amivel en szorakoztam, 1 modell, 1 textura, slussz.
Viszont ha szeretsz az ilyesmikkel mokolni, eszembe jutott, hogy a modunkban van egy fekete pancel - vegulis Napkelte, de mivel fekete, elnevezodott Napnyugtanak - viszont Free-nek is volt/szerzett valahonnan egy masfajta texturat, igy 2 Napnyugta pancel van, arra gondoltam, hogy - mivel a jatekban es modokban van Clear Sky pancel, aztan modbol CS Exo, jott egy otletem, hogy legyen CS Seva is, ami kell az alagutbani atkeleshez, es Furgenel lehet megvenni.Free ossze is rakta, valahonnan lett hozza textura is, popecul nez ki.
Naszoval CS Seva mintajara lehetne Free panceljabol egy Napnyugta Seva, mert talaltam regebb egy - sajnos valamilyen szinten hibas - texturat, ami szinten fekete es popecul nez ki, ami lehetne a Napnyugta Exo.
Free az mondta, es vegulis en is lattam valamelyest, hogy szemcses a textura, meg meg mittudomen milyen baja is van, majd ha lesz kedve kijavitja, es talan be is kerul a modunkba - ugyanis rengeteg uj pancel bekerult ugyebar, CS Seva,Napnyugta, aztan Katonai,Monolit,Bandita,Zsoldos,Szabadsag,Szolgalat es CS/Tiszta Egbolt Exo-k is.
Akkor meg 3 pancel kerulne be, Napnyugta Seva es Exo, valamint a tied az az a zold Tudomanyos Exo, mert baromira tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- OLED TV topic
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield