- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #30377 üzenetére
Majd egyszer sor kerul a vegigjatszasara (a forditasra csak akkor, ha meg joparan beszallnak).
Azt hogy ki keszitette a modot arrol nincs tudomasom, nem is hallottam rola, amig meg nem emlitetted.
Dezodor munkaja gigaszi volt, jo volt hogy kibovult az alajatek, de az en izlesemet nem talaltak el.
Valahogy szamomra nem hozta azt az erzest, mint amire vartam/vagytam.
Amit etalonnak tartok Dhampirral karoltveaz Way in Pripyat mod
A Lost Alpha nem volt tul nehez, es bosszanto volt 3 palyan vegigcaplatni, aztan visszamenni ugyanazon a 3 ures palyan.Persze ez 2 evvel ezelott volt - nem is tudom, marcius vagy aprilis 14-en adtak ki a modot - azota lehet hogy benepesitettek, vagy meg + kissebb kuldeteseket is berakta a sok ures palyara.Tegyel be legyszi 1-2 kepet errol a csodas pasasrol , az AK-kat Atalakito Alakrol
AAA
Hol van, hogy nez ki, miket tud alakitani, es legvegul lassuk is, amit atalakitott.Amint tudod es idod engedi, kosz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest