Hirdetés
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezménnyel érhető el a Honor Magic V5
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin
üzenetére
A fegyverekkel az a baj, hogy egyszeruen a kezbeni helyzetuk nincs helyreteve, rosszak a fegyver erre vonatkozo ertekei.
A 3-ik pripjatyi kepen megragadta a figyelmem az hogy a kepzodmeny egy feher kockaval van jelolve.
Ez engem/minket Free-vel erdekelne.Pontosan mi is a neve a modnak ? kisse ossze vagyok kavarodva...
Ha Free megmondja hogy melyik allomany kellene nekunk a modbol (ami ezert a kockaert felel a detektor kepernyojen) akkor remelem atkuldod valahogy. -
dodopek
addikt
válasz
Riot Gin
üzenetére
Egy jó tanács, kéretlenül. Ha már nem ide töltesz fel, akkor módosítsd a kép URL-jét így:
http://kepfeltoltes.hu/150503/ss_jani_05-02-15_02-44-14__zaton__www.kepfeltoltes.hu_.jpg.
Eredeti: http://kepfeltoltes.hu/view/150503/ss_jani_05-02-15_02-44-14__zaton__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha megnézed kiszedtem belőle a /wiew részt, így nem az oldalon belül jelenik meg, hanem csak maga a kép.
Persze az igazi az lenne, ha a PH képfeltöltőjét használnád, de én nem vagyok MODERÁTOR, hogy ezen okoskodjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield