- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Ezer köszönet!
Egyébként azt megtehetem valahogy hogy kicserélem High változatra a Geo All in one-ba integrált AF3-at és Abs nature-t?
Mert szerintem nem a fullos cuccokat tartalmazza. Azért anno az AF3 high textúráira emlékezve, látszott a különbség a mostani szerintem Normal között.
Amúgy van egy olyan gondom ezzel a Geo all in one-al hogy az SGM beállításokat nem jegyzi meg! Hiába kattintgatom be mit szeretnék, nem jegyzi meg. Load game vagy új game és elfelejti.
Vagyis tehát az aktuális játék erejéig megjegyzi. Vagy csak megjegyzi de eltünteni a színes négyzeteket amiket bejelöltem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 7650 ,16" ,Intel Ultra 7 165U ,16GB RAM ,512GB SSD ,ujjlenyomat-olvasó ,2 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- RTX 4060
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" 4K UHD+ ,i7-1185G7 ,32GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 1 év
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest