Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
ReznovMan
üzenetére
Akkor szorítsd össze a fogad, és gondolj arra, hogy önként jöttél a Zónába...

Képzeljétek! Ma az ünneplő Stalker pólóm volt rajtam, és egy büfében a pultos néni egyszer csak odafordult hozzám, és azt mondta: -Hol lehet ilyen jó Stalker pólót venni? A lányom imádja, vennék neki egyet. Komoly ego növekedésen mentem keresztül, majd közöltem, hogy ez egyedi, úgy csináltattam, és csendben felsóhajtottam, hogy sosem kellett volna megnősülnöm...

El tudjátok képzelni? Egy olyan ara, akivel lehet versengeni, hogy Abakánnal ki lövi messzebbről fejbe a vérszopót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield