Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
dodopek
üzenetére
ez sztem változó, mert akulov (az erdőgazdaságban) egy feljavított spas-t keres, ott mondja is, hogy fürgénél van, tehát valószínűleg neki konkrét darab kell, vakondnak viszont jó a szakállnál vett hátizsák.
azért az elég cumi, hogy találsz valami fegyvert/cuccot, eladod, aztán meg pont az kellett volna valakinek, akivel majd csak később találkozol

-
shield
Topikgazda
válasz
dodopek
üzenetére
Dodo a bázison a csapossal való beszélgetés során láttam elgépeléseket, egymás mellett levő betűk é,á vagy v,b elég felületesen olvastam el. Kettőről csináltam mentést. A másik, ha javasolhatom, amikor Hansnak segítek a toronynál a kimérát leteríteni, visszafelé anomáliába lép és visszaküld a dokiért, ott valami olyat mond, hogy vissza vánszorog a trélerig vagy ilyesmit. Csak akkor jöttem rá hogy hova ment amikor a dokival visszajöttem. A torony melletti vasúti vagon szerűségre gondolt, ennek kellene valami értelmesebb nevet adni hogy tudja az ember mit is akart.
szerk.: a pda térképes dolog nekem sem jött össze a Legendary-ban, lehet hogy az OL2010-ben sem, azt nem is figyeltem.

-
Alienhun79
tag
válasz
dodopek
üzenetére
Irányzékot már megadtam neki, de utána vissza is vásároltam tőle
egy kellett neki, AS Val pedig Jupiterben van a tiszta égboltos mellett, egy feldőlt asztalban, ezt még nem kapta meg, zsoldos ruhát még nem találtam.Nálam nem egyedi irányzékot keresett, hanem amit bármelyik árusnál lehet venni az elég neki, legalább is irányzékból, mondjuk mikor felvettem a fegyvert akkor már bejelzett a küldetés, hogy tetszik neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egy kellett neki, AS Val pedig Jupiterben van a tiszta égboltos mellett, egy feldőlt asztalban, ezt még nem kapta meg, zsoldos ruhát még nem találtam.Nálam nem egyedi irányzékot keresett, hanem amit bármelyik árusnál lehet venni az elég neki, legalább is irányzékból, mondjuk mikor felvettem a fegyvert akkor már bejelzett a küldetés, hogy tetszik neki.
shield