Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
d3lete
üzenetére
Ha nem tudsz mit csinálni, az Underground pálya elején szaladj el a folyosón balra.Folyosó végén hátizsák, benne komoly sörétes, és egy vagon lőszer. Az izlomokhoz a legjobb a kés, bár ha annyira közel mégy, rendesen szétcsapják a ruhád állapotát. Egyszerűbb elszaladni mellettük.
Dark Vanderer!
Nem kell kibukni, Ide azért járnak az emberek, hogy segítséget kérjenek, vagy adjanak. Ha megnézed az összefoglalót, láthatod, hogy ezerféle mod van a cop-hoz, és már szinte senki nem játszik az alapjátékkal. Ezért, ha valaki segítséget kér, mindig az az első kérdésünk, hogy melyik mod. Ugyanis mindegyiknél másik file-ban kell átírni ezt-azt, hogy a kereskedők rosszabb állapotú fegyvert is átvegyenek, mégpedig jó áron. Szóval nyugi... -
rétisün
veterán
válasz
d3lete
üzenetére
automata mentést (anikor átértél yantarba) visszatölteni, amint átérsz egyből szaladni.....először én is véleltlenül mentem át (nem tudtam, hogy ott az átjkáró) én is így jártam, legközelebb már szaladással kezdtem

amúgy meg gyakran menteni (nem quicksave, menüből) hogy ilyen esetekben legyen mit visszatölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Opel topik
- Napelem
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield