- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
d3lete #16456 üzenetére
Ha nem tudsz mit csinálni, az Underground pálya elején szaladj el a folyosón balra.Folyosó végén hátizsák, benne komoly sörétes, és egy vagon lőszer. Az izlomokhoz a legjobb a kés, bár ha annyira közel mégy, rendesen szétcsapják a ruhád állapotát. Egyszerűbb elszaladni mellettük.
Dark Vanderer!
Nem kell kibukni, Ide azért járnak az emberek, hogy segítséget kérjenek, vagy adjanak. Ha megnézed az összefoglalót, láthatod, hogy ezerféle mod van a cop-hoz, és már szinte senki nem játszik az alapjátékkal. Ezért, ha valaki segítséget kér, mindig az az első kérdésünk, hogy melyik mod. Ugyanis mindegyiknél másik file-ban kell átírni ezt-azt, hogy a kereskedők rosszabb állapotú fegyvert is átvegyenek, mégpedig jó áron. Szóval nyugi... -
rétisün
veterán
válasz
d3lete #16456 üzenetére
automata mentést (anikor átértél yantarba) visszatölteni, amint átérsz egyből szaladni.....először én is véleltlenül mentem át (nem tudtam, hogy ott az átjkáró) én is így jártam, legközelebb már szaladással kezdtem
amúgy meg gyakran menteni (nem quicksave, menüből) hogy ilyen esetekben legyen mit visszatölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest