- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
shield #15747 üzenetére
a gamedata\configs\system.ltx fájlban a 'cross_lenght' sorban lehet módosítani a célkereszt méretét, pl:
cross_length = 0.001 ;äëčíŕ "ďŕëî÷ęč" ďđčöĺëŕ
min_radius = 0.0 ;ěčíčěŕëüívé đŕäčóń ďđčöĺëŕ (ďđč íóëĺâîé äčńďĺđńčč)
max_radius = 1.0 ;ěŕęńčěŕëüívé đŕäčóń
radius_lerp_speed = 0.08 ;ńęîđîńňü číňĺđďîëšöčč ďîëîćĺíčé ďđčöĺëŕ
cross_color = 0.7,0.7,0.7,0.5 ;öâĺň ďđčöĺëŕ
disp_scale = 0.08 ;ěŕńřňŕá ďđčöĺëŕ (îňíîńčňĺëüíî đŕäčŕí)(a krixkraxok nem tudom mik, azt nem bántottam, a számok a lényeg)
(#15755) dodopek: ejnyebejnye , mert nem szólt, gratula és köszönet, hogy most mégis
mod: bele kéne szerkesztetni az első hsz-be, nem?
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #15747 üzenetére
Shield, gozom nincs mi az amit irsz, valaki vilagositson fel.
Dodopek, en a Stalker skriptek programozasahoz nem ertek (mondjuk a Heroes 4 skriptjeihez igen, mert megtanultam), meg tudnam tanulni, de most skriptet is programozzak es forditsak is ?
Egyszer legyen meg az egesz mod forditasa nagyjabol, aztan raerunk gondolkodni, hogy hogyan illesztjuk be...Esetleg ha nagyon muszaj, akkor megorzom a forditott szoveget ekezetek nelkul is, mivel en igy szoktam meg hogy irjak, es ekezetek nelkul sztem nincs semmi gond.Amugy esetleg valaki, ha sok szoveget leforditottam mar, elvallalhatna,hogy kijavitja ekezetesekre, mert nekem nagyon lassan megy, nem vagyok hozzaszokva...
UI : Shield, idokozben bevillant, hogy kb mit is akarhatsz, de kell nekem annak a modnak a skripje a szovegekkel, es amugy ez a mod - marmint a kuldetesek - mennyiben egyeznek azzal, amit te irtal ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- VGA kibeszélő offtopik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HPE Aruba IAP-315 Access Point AP
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Corsair RM 750 - tökéletes állapotban, dobozában eladó!
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest