- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Poco F7
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #13450 üzenetére
Elmondom, hogy mit akartam csinalni : van ket sarga okologus cuccom, kb 40-45% mindketto.Lehet hogy a tudos vagy Nitro meg tudja javitani, nem is neztem, gondoltam van elfekvoben 3 olyan borond, azzal megjavittatom, az egyiket donornak hasznalva, de semmi nem tortenik...
Az egyiket magamra vettem, masik a hatizsakban van.Retisun : elkepzelheto hogy igy van, mindjart ki is probalom...az 5ik Abakan sem gond, talalkoztam valamerre egy csillagos banditaval, es megkertem, hogy vigyen el a Betonkad anomaliahoz, megerkezes utan ratamadt egy verszivo, kinyirta, a cuccai kozott talaltam kb 5 kulonfele fegyvert, koztuk egy Abakant is
A Cyborg/Monolith kuldinek annyi, a taskat nem hoztam at Janovba, Zatonba meg nem tudok visszamenni...
En is ott talaltam meg ahol Retisun mutatta - a 2ik ujrakezdett jatekban. (most a legelsot csinalom regi mentes alapjan).
-
bunfi
őstag
válasz
Aarpok #13450 üzenetére
Értem, hogy így kellene, hogy működjön, de nálam egy éppen szerelő javítási szint alatt lévő fegyvert alapból a kit nem javított meg. Próbáltam egy másik fegyverrel, mivel 417-ből ez az egy szál darabom van, azt sem javította, sem így, sem úgy, hogy volt cseredarab. Megeshet, hogy az sem volt elég jó állapotban, de akkor egy kicsit megint korlátozottan használható ez a javítási módozat. A ruha javításánál megpróbáltam minden kombináció, ahogy leírtam. Sem magában (elég ramaty állapotba került a ruha, ~30%), sem egy másik teljesen épp SEVA-val a táskában nem jutottam eredményre.
Visszakanyarodva a magánnyomozós küldetéshez, a régebbi mentéseimből lassan kihámoztam, hogy mi volt a szitu. Mapmarker csak Noé bárkája felötti kempinghez volt, így amikor néztem a térképet nem figyeltem oda, azt hittem az is megvan, mert a háromból egy azonnal teljesítve lett, mikor felvettem. De megoldódott a gond, mert visszamentem és elfogadta a questet, csak a Zil mellett lévő vaspalánk mögé kellett mennem. Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung 870 EVO 1TB szinte újak! LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest