- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
McKnight #11524 üzenetére
az sgm-nek vannak további verziói (enot, sniper) játékmenetben nincs nagy különbség, inkább csak kicsit testreszabta a készítője, magyarítás van mindkettőhöz. egy kicsit elrugaszkodva a zóna világától akár a crysis-ben megismert nanosuitot is hordhatod, olyan mod is van
-
dodopek
addikt
válasz
McKnight #11524 üzenetére
Hát, itt nálunk van egy coop, de ilyenkor már zárva van.Ha meg bemégy, az ugye betörésnek számít...
Tudtommal nincs, de nem tudom, mert nem vagyok benne a
mutyibanmultiban...Akkor most már csak azt kell eldöntened, hogy melyik 2.2 verziót szeretnéd. Van a sima, amiben csak az alapjáték fegyverei vannak, meg lehet használni egy weapon addon kiegészítőt( de azzal túl gyorsan meggazdagodsz), és van az enot mód, ami kicsit nehezebb. Pl(ahogy hallottam, mert én a simát játszom) megéhezel, ha eü csomagot használsz, meg hasonló nyalánkságok
Szerintem ne kérdezd meg, hogy ki melyiket javasolja, mert kisebb vallás háborút fogsz kirobbantani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS routerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest