Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
átmentem a mocsárba, de hiába spawnoltam magamnak aknakeresőt, és hiába jelzi is ki az aknákat, nem tudok továbbmenni zatonba, mert nem hatástalanítja őket.
legalább az 'aknakereső megszerezve' mentésig meg kell csinálni ezek szerint, nem lehet azért annyira sürgetni a végigjátszást.és hogy ne legyen olyan jó móka, minden töltésnél fagy, úgy értem, elindítom a játékot, betöltöm az aktuális állást, eddig még jó. kicsit játszok, aztán jól meghalok, innentől akár quickload bill.-el, akár menűből tölteném be, fagy.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield