Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
feltelepítettem én is. egy hd4850 (512mb)-vel mindent maxra húztam és így volt 20-25 fps. amikor elkezdett esni, akkor viszont lement 20 alá is. úgyhogy inkább visszavettem mindent kb közép beállításra 2xAA mellett. és így van kinti helyszíneken kb 45fps, beltereken kb 35 körül, meg amikor esik, akkor is.
viszont a navigációs rendszerrel nem nagyon jövök ki. vannak ugye a küldetések. arra már rájöttem, ha fehérrel vannak írva, akkor azok az aktívak, tehát jelölve vannak a térképen. jobbra mellettük az ikonnal lehet őket a térképre tenni. viszont vannak olyan küldetések, amelyeket nem lehet térképre tenni (vagy pedig lehet, de nem mindig jelenik meg a térképre rakás opció). szóval nekem nem egyszerű. de már csináltam pár küldetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Objektívek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield