- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Persze mindig csak a kiskapuk keresése...
Én már alapelvből nem cheatelek semelyik játékban sem, ha valamit nem tudok elérni anélkül akkor inkább hagyom a fenébe, legfeljebb némi pihenő után nekifutok még egyszer és sikerülni szokott bármi legyen is az, persze van aminek sokszor kell nekifutni. De nem rontom a játékélményt
Lépten nyomon felfedezek benne újdonságokat már így több napnyi játék után is. Hihetetlen mit hagytam pihenni eddig... Ha ezt tudom már rég játszottam volna vele, lehet ha már régen elkapott volna a Fallout feeling magyarosítás sem lenne az SGM-hez, legalábbis nem tőlem
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Battlefield 3
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest