- Macrodroid
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Mindenesetre nagyon nehéz a játék ami persze nem baj! Mivel már Experienced szinten vagyok, az Alpha Squad fegyverzete is másabb lett. Az egyiknél valami nagy kaliberű golyószóró van, a másik az az ominózus sniper rifle ami a fa tövében kamuként volt támasztva. Egy olyan sniper puskával egy lövéssel leszedett engem pedig exo ruhában voltam! Tehát ha alapjában nézzük, kaki ruha míg nincs fejlesztve!
Továbbá az a sniper puska is alapjában nagyon gagyi. Egy szimpla Alpha osztag egyik tagjába szerényen vagy 6-7 golyót eresztettem amiből 3-4 fejbe ment és nem halt meg. Azért ez egy 9 mm-es lőszer. Ebből kell szinte 1 tár hogy meghaljon a katona? hmmm.. Ezt elfogadtam volna ha exo ruhába lett volna!
Voltam olyan küldetésen Zaton-ba ahol egy gyárba kellett elintéznem egy katonát aminek külön mutatták az energiáját. Nagyon jó móka volt, ámbár lőszerekkel esélytelen volt, gránátokkal már jóval könnyebb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Proxmox VE
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Macrodroid
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest