- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
CS-3a páncélt vettem Nimble-től, de eladtam az exo miatt, azóta pedig nem ajánlja fel, csak fegyvereket, pedig jó lenne egy olyan amiben lehet sprintelni amíg nem elérhető az exo fejlesztés.
Kérdésem lenne hogy ha bepakolok valamit a Svadovskban lévő személyes ládámba az onnantól megmarad és bárhol elérhető?
Fegyverek terén szereztem egy AC96-ot, Stormot és GP37-et. A Storm jó a gránátvető miatt, az AC96 nagyon szaporán tüzel, a GP37 is nagyon tetszik mert szörnyen pontos, kár hogy nem lehet rá rakni gránátvetőt és nem az olcsó AK töltényt használja.
MOD Miután megvettem a Stormot egy Snag nevű csóka meggyanúsított hogy tőle loptam és most megjelent egy küldetés hogy keressem meg. Utánamentem a Dock Craneshez ahol pár bandita ki akart rabolni de pórul jártak.
Most Jupiterbe kell utána menni, de az internetes végigjátszásban nem emlékszem ilyen küldetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Yettel topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest