- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
kekeeci #37078 üzenetére
Találkoztam én is ilyennel, de nem jöttem rá hogy lehet kijavítani. Az a gond, hogy a cucc bele spawnolodik a textúrába. Ha a cog (center of gravity), ami pld a zsák közepe, bekerül a textúra alá, akkor tulajdonképpen "használhatatlanná" válik az illető tárgy, vagyis nem tudsz semmit vele kezdeni. Ez régebben emlékszem egy téli modnál fordult elő gyakran, egy olyan modnál, amit lehetett változtatni télire vagy nyárira. Amikor a télire váltottál, a vizek fölött jég keletkezett és az ilyenek a part közelében mind bekerültek a jég alá, s használhatatlanná váltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest