Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
remington2 #3673 üzenetére
Kerestem a másik topikban, de csak egyetlen, a témával kapcsolatos hozzászólásomat találtam meg, pedig anno valami kis rögtönzött tesztet is csináltam, de sehol sem találom.
Ez a progi volt az a bizonyos kis tuner, a képen látszik is, mit kell rajta állítani. Valamennyit segít, csodát szerintem nem tesz, csak saját felelősségre. Nálam nem okozott gondot, meg anno senkinél, de az ördög nem alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- OLED TV topic
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest