- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Netfone
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
remington2 #3673 üzenetére
Kerestem a másik topikban, de csak egyetlen, a témával kapcsolatos hozzászólásomat találtam meg, pedig anno valami kis rögtönzött tesztet is csináltam, de sehol sem találom.
Ez a progi volt az a bizonyos kis tuner, a képen látszik is, mit kell rajta állítani. Valamennyit segít, csodát szerintem nem tesz, csak saját felelősségre. Nálam nem okozott gondot, meg anno senkinél, de az ördög nem alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Horgász topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest